×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon gaat... niet trouwen

14.12.2017 -

Gordon heeft aan het einde van zijn zoektocht naar een ideale echtgenoot besloten nog niemand ten huwelijk te vragen. Zowel de bedeesde horeca-ondernemer Rogier als de goedlachse Italiaanse steward Manuel kreeg niet het gehoopte huwelijksaanzoek.


De achtste en laatste aflevering van Gordon gaat trouwen…maar met wie? speelde zich af in Zuid-Afrika. Gordon had twee potentiële huwelijkspartners naar Kaapstad meegenomen en stelde zijn keuze uit tot het allerlaatste moment.

Een dag voor de grote dag had hij nog een date met beide mannen. Gordon nam beiden mee op safari. Het zou een keuze worden tussen de stabiele Hollandse Rogier, die vader is van een dochtertje, en de aantrekkelijke Romeinse psycholoog, banketbakker die van beroep steward is. Maar voor geen van beiden ging Gordon uiteindelijk door de knieën.

'Ik heb een keuze gemaakt in mijn hoofd en in mijn hart en die keuze is vandaag bevestigd’, zei Gordon tijdens de safari. Aan al zijn gasten op het huwelijk, dat niet doorging, legde hij uit waarom hij alleen bij het altaar stond, zonder bruidegom aan zijn zijde: 'Het is misschien wel de moeilijkste keuze uit mijn leven, maar de meest wijze en verstandige. Als ik niet 100 procent kan geven aan iemand die wel 100 procent aan mij zou geven, dat zou ik nooit met mezelf kunnen verenigen.'

Manuel en Rogier hoopten tot het laatste moment ten huwelijk te worden gevraagd, maar reageerden sportief. ‘’Zo is het leven’’, antwoordde Manuel aan Gordon. ‘Het gaat erom dat jij gelukkig bent. En ik heb liever een goede vriend dan een echtgenoot voor een jaar', zei de Italiaan.

Aan Rogier legde Gordon uit dat hij de vlinders in zijn buik miste. 'Als ik je nu zou vragen, vraag ik iets dat niet overeenkomt met mij als mens, als persoon’, verklaarde Gordon. Leidenaar Rogier knikte begrijpend, maar reageerde achteraf ook teleurgesteld. Rogier: 'Het is alles of niets. Ik ben heel blij dat Gordon zo eerlijk tegen zichzelf is geweest en ook tegen mij.'

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties