×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nabestaanden Alan Thicke staan stil bij zijn sterfdag

14.12.2017 -

De jongste zoon en de weduwe van Alan Thicke stonden woensdag op social media stil bij de dood van de acteur, precies een jaar geleden.


De 20-jarige Carter, die een potje ijshockey speelde met zijn vader toen die een fatale hartaanval kreeg, schreef over de dood van Alan: 'Soms lijkt het nog maar gisteren, soms voelt het als jaren geleden. Dit verlies valt niet te omschrijven, maar ik voel je aanwezigheid nog elke dag'. De weduwe van de acteur deelde dat sentiment. 'De wond in mijn hart moet nog helen, maar ik weet dat je nog altijd bij me bent', liet Tanya Thicke weten op Twitter.

Tanya ligt nog altijd overhoop met Robin en Brennan, de twee oudste zoons van Alan. Zij beweren dat de weduwe uit is op een groter deel van de erfenis van de Growing Pains-acteur dan in hun huwelijkse voorwaarden is omschreven. Tanya heeft dit altijd ontkend.

Foto: © Twitter Tanya Thicke

Reacties