×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams lag week op intensive care

14.12.2017 -

Toen Robbie Williams eerder dit jaar een aantal concerten afzegde wegens ziekte, was de situatie ernstiger dan hij liet merken. De zanger heeft een week op de intensive care moeten doorbrengen.


Robbie raakte op 2 september onwel na een concert in Zürich. 'Mijn linkerarm voelde verdoofd en ik begon te kwijlen. Ik had hoofdpijn en kon niet meer goed ademen.' De zanger vloog naar Londen voor een medisch onderzoek. 'Daar werden scans gemaakt, onder meer van mijn hart en mijn hoofd. Ze vonden afwijkingen in mijn hersenen, ze dachten bloedingen te zien.'

Het voormalig Take That-bandlid werd meteen naar de intensive care gestuurd en daar een week lang onderzocht. Uiteindelijk konden de artsen niets vinden en mocht Robbie zich bij zijn gezin voegen in Los Angeles. Wat ik hiervan geleerd heb is dat ik 43 ben en niet 23, en ik moet beter voor mijn geest en lichaam zorgen,' vertelt hij in The Sun.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties