×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato dankbaar voor nominatie Edison

13.12.2017 -

Marco Borsato is genomineerd voor een Edison. En daar is de doorgewinterde zanger super dankbaar voor. Dat laat hij weten in een mooie post op zijn Instagram.


'In 1995 kreeg ik mijn eerste Edison en daar was ik net zo trots op als de laatste die ik in 2015 mocht ontvangen. Veertien van deze bijzondere beeldjes heb ik al in mijn bezit en daaronder valt ook de prestigieuze Oeuvreprijs. Gisteren bereikte mij het bericht dat ik opnieuw genomineerd ben voor een Edison en wel in de categorie Pop voor mijn album Thuis. Wauw!', begint hij zijn betoog. 

''Het meest indrukwekkende en gevarieerde Borsato-album in jaren, dat qua arrangementen sterk doet denken aan zijn onverslaanbare, alles en iedereen dominerende platen uit de tweede helft van de jaren '90', aldus het juryrapport van de vakjury. Lovende woorden over mijn album Thuis dus. In 2018 horen we de uitslag...', schrijft hij trots op zijn Instagram. 

 

In 1995 kreeg ik mijn eerste Edison en daar was ik net zo trots op als de laatste die ik in 2015 mocht ontvangen. Veertien van deze bijzondere beeldjes heb ik al in mijn bezit en daaronder valt ook de prestigieuze Oeuvreprijs. Gisteren bereikte mij het bericht dat ik opnieuw genomineerd ben voor een Edison en wel in de categorie Pop voor mijn album 'Thuis'! Wauw! “Het meest indrukwekkende en gevarieerde Borsato-album in jaren, dat qua arrangementen sterk doet denken aan zijn onverslaanbare, alles en iedereen dominerende platen uit de tweede helft van de jaren 90,” aldus het juryrapport van de vakjury. Lovende woorden voor mijn album ‘Thuis’ dus. In 2018 horen we of Ronnie Flex, Chef’special of misschien toch ik met een Edison naar huis mag. #thuis #albumthuis #edison #edisonpop #edisons2018

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

 

Foto: © Instagram Marco Borsato

Reacties