×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Kirsten Dunst zwanger van eerste kind'

13.12.2017 -

Kirsten Dunst en haar verloofde Jesse Plemons worden in 2018 ouders. De 35-jarige actrice is in verwachting, zegt althans een bron tegen Us Weekly.


Kirsten maakte er afgelopen jaren geen geheim van dat ze een kinderwens heeft. Afgelopen zomer liet ze nog in een interview met Marie Claire doorschemeren ze er klaar voor is. 'Ik was niet een van die 'ik wil een baby'-mensen, totdat mijn peetdochter werd geboren. Ik houd zoveel van haar. Die liefde ervaar je niet totdat je zelf een kind hebt', aldus Kirsten. 'Ik houd van die liefde. Dat wil ik ook'.

Eerder dit jaar verloofde Kirsten zich met acteur Jesse Plemons (29). De twee leerden elkaar kennen op de set van Fargo. De twee speelden man en vrouw in het tweede seizoen van de serie. Plemons is in Nederland daarnaast vooral bekend van zijn rol als Todd Alquist in Breaking Bad.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties