×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Extra cameratoezicht bij Glazen Huis

13.12.2017 -

Apeldoorn plaatst negen extra veiligheidscamera's in en rond het centrum tijdens 3FM Serious Request. In het uitgaansgebied en bij het NS-station hangen vaste camera's.


Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 24 december in Apeldoorn. De gemeente verwacht op de drukste momenten meer dan 100.000 mensen in de stad.

De politie heeft speciaal om extra camera's gevraagd en zal de camerabeelden 24 uur per dag volgen, zei burgemeester John Berends. Zodra het ergens onrustig dreigt te worden, grijpt de politie in. Er zijn veel extra politiemensen en toezichthouders op de been. Bezoekers worden rondom Apeldoorn via schermen gewaarschuwd dat er extra veel cameratoezicht in.

Op veel plekken rond het centrum plaatst gemeente wegversperringen met betonnen blokken en plantenbakken. Daarnaast gelden vanaf woensdag veel omleidingen en afsluitingen.

3FM Serious Request staat dit jaar in het teken van het herenigen van familieleden die elkaar door een ramp of oorlog zijn kwijtgeraakt.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties