×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Te veel sneeuw voor première Opvliegers 3

11.12.2017 -

De première van de theatercomedy Opvliegers 3 New York New York gaat maandagavond niet door vanwege het winterweer. Dit heeft Rick Engelkes besloten na overleg met de Stadsschouwburg in Haarlem. De première wordt verplaatst naar maandag 8 januari.


In de voorstelling spelen Antje Monteiro, Sandra Mattie, Anouk van Nes en Joanne Telesford de hoofdrollen. De actrices hebben elf try-outs achter de rug, maar mogen thuisblijven. 'Producent Rick Engelkes en het theater vonden het gezien de weersomstandigheden verstandiger om alle genodigden thuis te laten blijven en uit te nodigen voor een andere datum', laat een woordvoerster weten.

Antje Monteiro baalt goed van de gecancelde avond: 'Onze première is net afgezegd en verplaatst in verband met code rood vanavond. Wat een pech! Zo jammer! We waren er klaar voor...', schrijft ze bij een foto waarop ze duidelijk teleurgesteld te zien is.

Foto: © Instagram Antje Monteiro

Reacties