×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chris Rea annuleert rest van tournee

11.12.2017 -

Chris Rea annuleert ook het laatste concert in Bournemouth waarmee hij dinsdag zijn Europese tournee zou afsluiten. Wegens ziekte is hij niet in staat op te treden, laat de concertzaal The Bournemouth International Centre (BIC) weten op Twitter.


Rea werd zaterdagavond met spoed naar een ziekenhuis gereden toen hij plotseling tijdens een optreden in Oxford in elkaar zakte. Over de oorzaak is nog niets bekend, maar Rea's toestand was volgens de ambulancedienst 'stabiel'. Zijn geplande concert in Brighton van zondagavond ging ook niet door.

De Europese tournee, die in oktober in theater Carré in Amsterdam begon, stond in het teken van zijn album Road Songs for Lovers dat in september uitkwam.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties