×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Enzo Knol en Dee open over relatiekeuze

11.12.2017 -

Enzo Knol en Dee hebben gereageerd op vragen rondom hun relatie. Het stel maakte twee maanden geleden in een video bekend uit elkaar te gaan. Deze video werd ruim 3.5 miljoen keer bekeken. Afgelopen week maakten zij vervolgens bekend weer verkering te hebben.


Nu besluit het stel om antwoord te geven op vragen rondom hun relatiebreuk. Er bestaan veel theorieën. Zo zou Enzo de breuk in scène hebben gezet om veel kijkcijfers voor zijn kanaal te trekken.

Niks van waar beweert hij nu. 'Ik kan mijn hand er voor in het vuur steken. Alles wat wij meemaken is echt en ik moet er niet eens aan denken om dat alles in scène te zetten. Om zoveel mensen in de maling te nemen voor kijkcijfers of abonnees. Dat is niet waar ik mijn kanaal voor heb gemaakt. Ik hou er niet van om dat soort sensatie te creeëren', zo legt hij uit.

'Geloof me, wij waren wel echt even goed klaar met elkaar en we hebben elkaar ook echt even niet gezien. Maar we zijn nu weer echt samen en houden heel veel van elkaar', besluit Dee.

 

Foto: © Still video

Reacties