×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dierenliefhebber Meghan niet blij met jachttraditie Harry

11.12.2017 -

Afgelopen weekend reisde prins Harry met tien jachtgenoten af naar goede vriend Franz Albrecht, Erfprins van Oettingen-Spielberg, om te gaan jagen. Samen met zestig anderen trok hij het jachtgebied in om daar te schieten op 'alles waar je maar een geweer op kan richten'. Maar de vraag is of zijn verloofde Meghan daar wel zo blij mee is.


Van Meghan is bekend dat ze door de week een veganistisch dieet aanhoudt; geen dierlijke producten dus. Ook draagt ze veganistisch leer en blijkt ze een dierenliefhebber. Volgens een bron van The Sun was het uitje van Harry ’een erg bloederig weekend’. Er bestaan dan ook behoorlijke twijfels over Meghan's gevoel bij deze traditie.

Meghan zal aan de traditie moeten wennen: 'De koninklijke familie heeft namelijk een lange geschiedenis van jachtreizen'. Zo is er ook de traditionele jacht op tweede Kerstdag, georganiseerd door het koningshuis: 'Prins Philip zal Meghan er vast van overtuigen dat ze vogels schieten om de populatie in stand te houden', aldus een insider.

Volgens de Duitse krant Bild am Sonntag vonden er woedende protesten plaats bij het bewuste jachtgebied. The Sun heeft het koningshuis om een reactie gevraagd, maar men wilde niet reageren.

Reacties