×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriendin Cristiano Ronaldo: 'We zijn supergelukkig samen'

11.12.2017 -

Georgina Rodríguez, de 23-jarige vriendin van topvoetballer Cristiano Ronaldo (32), vertelt dat hun pasgeboren dochtertje Alana Martina 'hen dichter bij elkaar heeft gebracht'. Volgens Georgina zijn de twee 'gelukkiger dan ooit'.


Op 12 november werd de kleine geboren, het vierde kind voor de Portugese superster. Via een draagmoeder kreeg hij eerder zoontje Cristiano Jr. (7) en de tweeling Eva en Mateo, die eind juni ter wereld kwamen. Alana Martina is zijn eerste kind met Georgina. 'De kinderen zijn ons grootste geluk. Het is een hele bijzondere tijd voor ons allemaal', vertelt de kersverse moeder aan Hello!

'Toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis, had Cristiano een surprise etentje voor mij georganiseerd, met onze families en beste vrienden. Ik voelde me echt de meest gelukkige vrouw op aarde. We vullen elkaar zo goed aan, ik heb de liefde van mijn leven gevonden. Met hem naast me, kan ik de hele wereld aan. Er wordt van me gehouden en voor me gezorgd. Liefde overwint alles.'

Afgelopen week nam de Real Madrid-ster zijn vijfde Gouden Bal in ontvangst in Parijs. Journalisten van de belangrijkste wereldwijde voetbalmedia riepen hem uit tot Speler van het Jaar. Naast zijn prestigieuze prijs, kreeg Ronaldo ook een babyrompertje voor Alana Martina uitgereikt, met daarop de vijf Gouden Ballen afgebeeld die de voetballer tot dusver in de wacht heeft gesleept.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Cristiano Ronaldo

Reacties