×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Branden Los Angeles bedreigen woning Ellen DeGeneres

11.12.2017 -

De hevige branden in Los Angeles blijven maar aanhouden en dreigen nu over te slaan richting Montecito. Hier wonen bekende Hollywood-namen als Oprah Winfrey, Drew Barrymore, Ashton Kutcher en Mila Kunis, George Lucas, Jeff Bridges, Ellen DeGeneres, Rob Lowe, Malcolm McDowell, Al Gore, Megyn Price, Eric Schmidt, Jane Seymour en Patrick Stewart.


Ellen DeGeneres meldt via Twitter dat zij en haar vrouw Portia DeRossi hun honden uit voorzorg geëvacueerd hebben. 'Ons huis ligt in de vuurlinie en kan verbranden. Daarom hebben we net onze hondjes in veiligheid gebracht. Ik bid voor iedereen in onze gemeenschap en ben de fantastische brandweermannen heel dankbaar.'

Volgens Ellen helpt iedereen elkaar in Montecito en worden alle dieren geëvacueerd. De talkshow-host staat erom bekend een enorme beestenliefhebber te zijn en maakt zich altijd sterk voor hun veiligheid. 'Ik ben trots om bij deze gemeenschap te horen. Niets dan liefde voor onze sheriffs.'

De sterke Santa Ana wind zorgt ervoor dat het 'Thomas Fire' zich blijft verspreiden. Na Ventura City heeft nu ook de bekende kustplaats Santa Barbara te kampen met de brand. Door de droogte daar vat de grond vrijwel meteen vlam als het vuur er is.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties