×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Toestand Chris Rea is 'stabiel'

10.12.2017 -

Chris Rea ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis. Dat zegt een woordvoerder van de ambulancedienst tegen Britse media. Hoe het verder met de Britse zanger gaat, is niet bekend.


Rea, wereldberoemd van zijn kersthit Driving Home For Christmas, zakte zaterdagavond tijdens een optreden in Oxford in elkaar. Na ongeveer 40 tot 45 minuten spelen begon de 66-jarige zanger plotseling te trillen. Even later viel hij achterover op het podium. Na ongeveer twee minuten werden de gordijnen gesloten en werd het publiek gevraagd te vertrekken.

Volgens bezoekers van het concert was er voor het incident niets te merken aan Rea. De zanger was bezig aan zijn The Road Songs For Lovers-tournee waarmee hij in oktober nog Amsterdam aandeed. Rea was bijna klaar, na Oxford zouden alleen nog optredens in Brighton en Bournemouth volgen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties