×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chris Rea zakt op het podium in elkaar

10.12.2017 -

De Britse zanger Chris Rea is zaterdagavond bij een concert in de Engelse plaats Oxford in elkaar gezakt tijdens een optreden. De zanger werd wereldberoemd werd door zijn kerstplaat Driving Home For Christmas, stortte na ongeveer 45 minuten te hebben gespeeld neer en begon hevig te schudden.


De 66-jarige zanger werd met grote spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe zijn toestand nu is, is nog niet bekend, melden verschillende Britse media. Het concert was een van de laatste optredens van een tournee, waarin Rea in totaal 37 concerten geeft.

De zanger wordt de laatste jaren geplaagd door allerlei gezondheidsproblemen. Zo overwon hij alvleesklierkanker en lijdt hij aan diabetes.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties