×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dustin Hoffman opnieuw beticht van wangedrag

09.12.2017 -

Dustin Hoffman wordt weer beticht van seksueel wangedrag. Collega Kathryn Rossetter stelt in 1984, toen zij samen in een toneelstuk op Broadway stonden, een “gruwelijke, demotiverende misbruikervaring” te hebben gehad.


De twee acteurs deelden het podium in een opvoering van het veelgeprezen Death Of A Salesman. Hoffman zou meerdere malen haar billen, heupen en borsten hebben betast, meldt Hollywood Reporter. Rossetter had het toentertijd naar eigen zeggen wel willen melden, maar collega’s adviseerden haar dit niet te doen omdat dit het einde van haar carrière zou betekenen.

De Hollywood Reporter heeft geen collega’s kunnen vinden die toentertijd getuige waren van de voorvallen. De nieuwe beschuldiging over over Hoffman komt een maand nadat schrijver Anna Graham Hunter de Oscarwinnaar publiekelijk wangedrag verweet.

Hoffman ontkent alle aantijgingen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties