×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Keizer: 'Mijn ultieme kerstcadeau is...'

08.12.2017 -

In de nieuwe vlog van Simon Keizer staat de zanger stil bij een voor hem belangrijk onderwerp. Geld ophalen om de zieke lymfeklierkanker te bestrijden: 'Voor mij een heel bijzonder en persoonlijk doel omdat mijn moeder helaas aan deze ziekte lijdt'.


Simon doet mee aan de Hollandse 100. Een tocht waarbij er 10 kilometer geschaatst en 90 kilometer gefietst dient te worden om geld op te halen voor het onderzoek naar lymfeklierkanker. 

'Het mooie aan de Hollandse 100 is dat je met z'n allen een ultiem gevoel van saamhorigheid aan het creëren bent. Je bent daar namelijk met één en hetzelfde doel: lymfeklierkanker de wereld uit helpen', zo vertelt de zanger.

Vervolgens roept hij zijn volgers op om hem het ultieme kerstcadeau te geven: 'Je kan mensen die meedoen, zoals ik, sponsoren. Mijn ultieme kerstcadeau is dus een sponsoring van mijn publiek. Uiteraard alleen als je daartoe in de gelegenheid bent. Bezorgen jullie mij en al die mensen die ziek zijn een fijne kerst?'

Bekijk Simon's persoonlijke actiepagina hier

Foto: © Actiepagina Simon Keizer

Reacties