×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henk Westbroek maakt blunder

08.12.2017 -

Henk Westbroek heeft in het programma Chantal Blijft Slapen een behoorlijke blunder gemaakt. In de aflevering logeerde Chantal bij hem, maar hij was in de ochtend eventjes vergeten dat ze er was, althans zo lijkt het.


Nadat de blondine in haar eentje maar een ontbijtje en wat koffie heeft gemaakt, besluit ze toch om Henk wakker te maken. Iets wat ze behoorlijk spannend vindt: 'Dat zou toch wat zijn, als je hem nu vindt.. Dat hij er niet meer is', fluistert ze vlak voordat ze de slaapkamer van de zanger binnenstormt.

Henk was duidelijk nog aan het slapen want hij kijkt versuft om zich heen. 'Henk je slaapt nog! Ja sorry, ik was er nog... Weet je nog? Van het programma Chantal Blijft Slapen', vervolgt ze lachend. Kan gebeuren Henk!

 

Foto: © Reni van Maren

Reacties