×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Twijfelmoment Gordon zorgt voor kijkcijferrecord

08.12.2017 -

De op een na laatste aflevering van Gordon Gaat Trouwen heeft donderdagavond 1,49 miljoen kijkers getrokken. De uitzending was daarmee de best bekeken aflevering tot nu toe, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het record stond op de uitzending van twee weken geleden. RTL 4 noteerde toen een score van 1,37 miljoen kijkers.


De mensen die donderdagavond inschakelden zagen hoe Gordon nog geen keuze kon maken uit de twee overgebleven kandidaten Rogier en Manuel. 'Volgens mij is dit het allermoeilijkste wat ik ooit gedaan heb op televisie', zei Gordon. 'Ik moet een keuze maken. Maar ik ga nog niet kiezen. Ik kan het niet', besloot de zanger. Volgende week is de ontknoping van de trouwshow.

Reacties