×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vlammenzee LA bedreigt huis Oerlemans

08.12.2017 -

Het nieuwe huis van Reinout en Daniëlle Oerlemans dreigt ten prooi te vallen aan de hevige natuurbrand bij Los Angeles. De familie is bang dat het misgaat, zegt Daniëlles moeder Sjenny in het AD.


'Naar omstandigheden gaat het met hen zelf goed. In hun huis zijn ze veilig. Dat is anders bij hun nieuwe huis in Bel Air', aldus Sjenny. Volgens haar heerst daar gevaar en is er paniek. 'Ze zijn al een tijdje bezig aan het toekomstige huis. Renoveren, verbouwen, inrichten. Ze zouden er over twee maanden in gaan, maar kunnen er nu niet bij. We hopen dat de wind snel gaat liggen, anders zijn ze heel bang dat het fout gaat'. 

Reinout en Daniëlle wonen nu nog in een villa in de heuvels van Hollywood. Dat huis loopt voorlopig geen risico.

In de afgelopen dagen hebben al tienduizenden Amerikanen hun spullen moeten pakken vanwege de brand. Onder hen zijn sterren als Lionel Richie, Lea Michele en Chelsea Handler.

Foto: © Reni van Maren

Reacties