×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronnie Flex mag optreden voor koningin Máxima

07.12.2017 -

Ronnie Flex en Roel van Velzen zullen tijdens het Kerst Muziekgala in Ahoy optreden voor koningin Máxima. Ook Trijntje Oosterhuis, Tania Kross en Anita Meyer staan op het podium tijdens het evenement, dat voorkomt uit het AVROTROS-programma Lang leve de muziek show. Dat maakte de organisatie donderdag bekend.


Tijdens het gala treden ook alle winnende klassen van het tv-programma op in de grootste schoolband van Nederland. Dit jaar tonen 360 kinderen hun muzikale talenten. De middag wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro.

In Lang leve de muziek show gaan iedere aflevering drie basisschoolklassen uit een provincie de strijd met elkaar aan. Zo kunnen zij een plekje bemachtigen op het gala.

De show wordt mede georganiseerd door de stichting Méér Muziek in de Klas, die zich inzet voor structureel en goed muziekonderwijs op basisscholen. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

Foto: © Instagram Ronnie Flex

Reacties