×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Cowell beleeft angstige momenten

07.12.2017 -

X-factor-jurylid Simon Cowell heeft angstige momenten gehad toen zijn buurman compleet door het lint ging door een foutief geparkeerde auto. De buurman zwaait met een golfclub en dreigt alles kort en klein te slaan.


De gehele video is openbaar gemaakt door de krant The Sun. Bekijk de video hier. Het jurylid moest uiteindelijk gered worden door meerdere politieagenten die de straat weer veilig voor hem maakten.

'Ik heb een briefje op mijn deur gehangen waarop stond dat hij niet meer voor mijn huis moest parkeren met zijn dure auto's, en hij doet het nog steeds!', schreeuwt de man die vervolgens finaal door het lint gaat. 'Ik heb het gehad met meneer Simon Cowell! Wie denkt hij wel niet dat hij is? Eén of ander jurylid van een televisieprogramma? Lekker boeiend! Hij moet gewoon niet voor mijn huis parkeren, elke avond opnieuw', vervolgt hij.

Uiteindelijk hebben meerdere politieagenten de man rustig gekregen en durfde het jurylid naar buiten te komen. 

Foto's: The Sun

 

Reacties