×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fergie had regelmatig last van hallucinaties

07.12.2017 -

Fergie heeft voor het eerst openlijk gesproken over de drugsverslaving waar ze lange tijd mee kampte. De zangeres, die eigenlijk Stacy Ferguson heet, begon als tiener met het gebruik van xtc en ging later over op crystal meth. De laatste jaren had ze geregeld last van hallucinaties.


De voormalig Black Eyed Peas-zangeres vertelt in Mirror dat ze leed aan psychoses: 'Dagelijks was ik aan het hallucineren. Soms zag ik bijvoorbeeld ineens een bij of een konijn. Pas een jaar nadat ik gestopt was met drugs waren de chemicaliën uit mijn hersenen en zag ik geen dingen meer die er niet zijn'.

Hoewel het een enorm heftige periode was, ziet de Amerikaanse het als een leerzame ervaring. 'De drugs, het was onwijs leuk... totdat het misging. Maar toch ben ik tot op de dag van vandaag blij dat het me is overkomen. Want dat is mijn kracht, mijn geloof, mijn hoop op iets beters', zegt ze daarover. De 42-jarige Fergie hoopt met haar verhaal andere verslaafden te helpen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties