×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rogier gespot met ring op vliegveld

06.12.2017 -

Rogier van der Linden, één van de twee laatst overgebleven mannen bij Gordon Gaat Trouwen, plaatste zojuist een video op zijn Instagram waarin hij vertelt dat hij geland is op Schiphol. En in die video is, door de oplettende kijker gespot, een heuse ring te zien. Betekent dit wat menig Nederlander hoopt...?


'Hallo allemaal, ik ben weer thuis! Helemaal moe van de lange reis maar ik ben er weer... Ik zie jullie allemaal snel!', zegt een duidelijk vermoeide Rogier in de video. 

En in diezelfde video zit hij ook kort even aan zijn neus, met opzet of niet, er is duidelijk een ring te zien...

Zijn volgers weten het in ieder geval zeker: dit moet een trouwring zijn. 'Ik deed zojuist een onderzoek waarbij ik zijn ringen vergelijk. Voordat hij naar Kaapstad vertrok, had hij aan zijn rechterhand een moderne ring die iets afstaat van zijn vinger, een veel opvallender model. Op dit filmpje heeft hij een klassieke ring om, witgoud en aan zijn linkerhand', reageert één van zijn volgers. 

 

Hallo allemaal, filmpje!#Schiphol #airport #homeagain #geland #nederland #amsterdam #Leiden

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

 

Foto: © Still video

Reacties