×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon post aantal foto's droombruiloft

06.12.2017 -

Gordon heeft een aantal kiekjes van zijn droombruiloft op zijn social media gedeeld. Geen foto's van de locatie, het publiek of - uiteraard - zijn man. Maar wel een aantal leuke kiekjes met een aantal van de gasten. En wát ziet hij er gelukkig uit!


Hoe leuk zijn deze stralende kiekjes van de gelukkige Gordon met een aantal van zijn genodigde gasten? En met trouwambtenaar en goede vriendin Angela Groothuizen natuurlijk! 

Heel Nederland is nog in spanning want met wie gaat Gordon nou trouwen?!
Gordon is zelf in ieder geval helemaal 'Happy de peppie', zoals je bij de volgende post goed kan zien. Een opvallende hashtag daarbij is 'opgelucht', want welke keuze zou hem die opluchting bezorgd hebben? Geborgenheid bij Rogier of aantrekkingskracht bij Manuel?

 

Happy de peppy#gordongaattrouwen #happy #opgelucht #nogffwachten

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Reacties