×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Twee extra shows André Rieu op Vrijthof

06.12.2017 -

André Rieu heeft opnieuw twee extra shows toegevoegd aan zijn reeks concerten op het Vrijthof in Maastricht. Het totaal aantal shows in zijn geboortestad komt daarmee op twaalf in een jaar. Dat is een record voor de violist en orkestleider.


De nationale en internationale belangstelling is volgens André Rieu Studio's zo groot dat de tien concerten al bijna zijn uitverkocht. Er was daarom ruimte voor twee extra speeldata: op 12 en 19 juli.

De jaarlijkse concertreeks begon twaalf jaar geleden als eenmalig evenement, maar is inmiddels een terugkerende traditie. In 2018 speelt Rieu voor het veertiende jaar op rij in het centrum van Maastricht. Afgelopen zomer verzorgden Rieu en zijn Johan Strauss Orkest tien concerten op het plein.

De kaartverkoop voor de nieuwe shows begint vrijdag.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties