×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fantastisch moment voor Frans Bauer

06.12.2017 -

Frans Bauer beleeft met zijn Tour De Frans meerdere bijzondere momenten door ons hele landje heen. Met zijn nieuwe vlog is hij in Utrecht. En daar is een fantastische verrassing voor hem geregeld.


'Er gaat nu iets briljants gebeuren mensen. Mijn nummer gaat gespeeld worden door de Domtoren in Utrecht. Heel de stad gaat genieten van Heb Je Even Voor Mij!', glundert de zanger.

'Dat zijn nou nog eens ervaringen... Als ik straks 80 ben, zeg ik: 'Fransje dat had je toch maar weer even goed voor elkaar jongen! Dat heb ik dan ook eens meegemaakt!', vervolgt hij stralend.

Het nummer van Frans wordt live gespeeld en dat zorgt bij de zanger toch wel voor een heus kippenvelmomentje: 'Snel naar die Domtoren jongens want dit wil ik niet missen hoor. Dit maak ik natuurlijk ook maar één keer mee in mijn carrière'. 

 

Foto: © Reni van Maren

Reacties