×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pierce Brosnan aansprakelijk voor brandschade

06.12.2017 -

Pierce Brosnan wordt door een verzekeringsmaatschappij aansprakelijk gesteld voor een overslaande woningbrand in 2015. De brand die ontstond in de garage van de James Bond-acteur bracht schade toe aan het huis van zijn buurman.


Volgens TMZ was de schade bij de buren te voorkomen geweest als Pierce Brosnan destijds zijn vodden, die vatbaar waren voor zelfontbranding, op de juiste manier had weggegooid. De buurman kreeg de brandschade vergoed en nu wil zijn verzekeraar met een rechtszaak de schade op Pierce Brosnan verhalen.

Brosnan woont in het Californische Malibu. De brand ontstond 's avonds in zijn garage. De brandweer had het vuur destijds in ruim een half uur onder controle.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties