×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rogier bouwt de spanning flink op

05.12.2017 -

De ontknoping van Gordon Gaat Trouwen komt steeds dichterbij. Maar met wie stapt hij uiteindelijk in het huwelijksbootje? Dat is de vraag die ons landje al weken bezig houdt. En Rogier, één van de laatst overgebleven kandidaten, bouwt die spanning vandaag weer een beetje op.


Vrijwel heel Nederland hoopt dat onze Gordon de 'juiste' beslissing maakt en voor Rogier kiest. Maar er zijn veel tegengeluiden te horen. Zo zou Goor getrouwd zijn met Manuel; de knappe Italiaan.

Echter brengt Rogier vriend en vijand weer in twijfel door deze zwoele foto op zijn Instagram te plaatsen:

 

Oeh lala #blackandwhite #blotebast #sexy

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

 

Heerlijk! #bluewater #mountains #capetown #swimming #swimmingpool #zwembad #zwemmen #bergen #afrika #kaapstad #green #groen #awesome

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

En mogen we even zeggen dat hij er echt waanzinnig uit ziet?! 'De liefde doet je goed zo te zien!', reageren vele volgers enthousiast op de kiekjes waarop Rogier overduidelijk zijn 'vernieuwde' lichaam wil showen.

Goed, wie Gordon ook zal gaan kiezen, het blijft spannend tot het eind. Want wordt het papa Rogier of de Italiaanse Manuel? Het blijft nog even afwachten, want de uitslag wordt door RTL strikt geheim gehouden tot de uitzending van de bruiloft op 14 december.

Foto: © Instagram Rogier van der Linden

Reacties