×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen genieten van Sinterklaas

05.12.2017 -

Het is 5 december! De dag van Sinterklaas, pepernoten, pieten en heel veel gezelligheid. Heel Nederland geniet van deze dag. Wij hebben wat lieve foto's van de kinderen van BN'ers onder elkaar gezet voor je. Gewoon, om even weg te smelten. Lief!


'Lieve Sint, mocht je net wakker zijn geworden met een griepje of krijg je het vandaag niet voor elkaar om alle kinderen te verblijden met een cadeautje... Bij ons thuis woont, zoals je vast al weet, echt het allerliefste hulp-Sinterklaasje dat je je maar kunt wensen. Iedereen een leuke dag gewenst!', schrijft Kirsten Schilder bij een té lieve foto van haar hulp-Sinterklaasje.

André Hazes geniet van zijn zoontje die Sinterklaas vandaag op zijn school mocht verwelkomen. Hij plaatste deze lieve foto op zijn Instagram waarop de kleine André bij een cadeautje groter dan hemzelf te zien is. Zoet! Ook Monique geniet van haar zoontje. Zij plaatste een lieve foto op haar Instagram waarop ze te zien is met de stralende André Jr. op schoot. 

 

Sinterklaas op school!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Sinterklaas

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Shane Kluivert heeft een verlanglijstje gemaakt voor Sinterklaas. Hierop wenst hij dat er vrede in de wereld komt, dat zijn geredde puppy's een fijne kerst hebben en dat hij een goede voetballer zal worden. Hier smelt je hart toch van?!

 

Maybe you can come to my house elf Alfie @elfontheshelf to take the letter to Santa

Een bericht gedeeld door Shane Kluivert (@shanekluivert) op

Roos Schlikker verwelkomt Sinterklaas op de Amsterdamse grachten. 'Daar is 'ie! Daar is 'ie! Zwaaien naar de Sint. Die hard believer', schrijft ze bij het kiekje.

 

Daar is ie! Daar is ie! #zwaaiennaarsint #diehardbeliever

Een bericht gedeeld door RoosSchlikker (@roosschlikker) op

Reacties