×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meghan Markle heeft meerdere 'vaardigheden'

04.12.2017 -

Er is een bijzonder c.v. van Harry's verloofde Meghan Markle boven komen drijven. De voormalig actrice stelt daarin dat ze een aantal bijzondere titels heeft. Zo zou ze zichzelf de titels van dj, masseuse en stripper toekennen.


Het Amerikaanse internet-magazine TMZ meldt dat het c.v. van Meghan vermeldt dat ze zo goed als elke sport beheerst. Zoals honkbal, golf, zwemmen, paardrijden, snowboarden en showdansen, zoals de majorettes doen.

 
(Foto: TMZ)

Meghan laat ook weten tientallen dansstijlen te beheersen en drie talen vloeiend te spreken. Ze zingt pop en country en speelt gitaar, drums én vingerbekkens. 

En alsof dat nog niet genoeg vaardigheden zijn, somt de aanstaande van Harry ook nog een paar bijzondere ‘titels’ op. Waaronder dj, masseuse en stripper. Ja heus! Stripper...

Details kan TMZ niet noemen, dus we weten niet wanneer Meghan zich in al deze dingen bekwaamd heeft. 

Reacties