×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Acteur Marcel Hensema deelt hartverscheurende oproep

01.12.2017 -

'De Marathon'-acteur Marcel Hensema heeft een hartverscheurende oproep op zijn Facebook gedeeld. Met deze oproep hoopt hij geld op te halen voor de doodzieke 4-jarige Geuko van Lang uit Winschoten.


'Geuko kreeg anderhalf jaar geleden een acute vorm van polio en ligt nu in een ziekenhuis in Oost-Duitsland. Er bestaat een therapie die de jongen kan genezen, maar deze is duur en wordt alleen aangeboden in de VS. De ouders van Geuko hebben in hun woonplaats Winschoten al 80.000 euro ingezameld, een derde van het geld dat nodig is om de knul te helpen', vertelt Marcel in de video.

De acteur roept iedereen op te doneren: 'Je kan met een kwartje al het verschil maken voor het leven van deze jongen, zeker in de maand die voor ons ligt', aldus Hensema.

Zelf gaat hij tijdens de tournee van zijn solovoorstelling Mijn vrede geld inzamelen voor Geuko. 
Doneren kan hier: https://www.pifworld.com/nl/nonprofits/Akm16lgIDQc/stichting-adventure-geuko/donate

 

Foto: © Reni van Maren

Reacties