×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry en Meghan trouwen in mei

29.11.2017 -

De Britse prins Harry trouwt in mei met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. De ceremonie moet plaatsvinden in de kapel van Windsor Castle.


De koningin heeft toestemming gegeven de huwelijksplechtigheid te laten plaatsvinden in de St. George-kapel. 'De koninklijke familie betaalt voor de bruiloft', aldus een verklaring van Kensington Palace. Dat geldt voor de kerkdienst, de muziek, de bloemen en de receptie.

Meghan wordt voorafgaand aan de ceremonie gedoopt om toe te treden tot de Anglicaanse kerk. Ook krijgt ze een Brits paspoort.

Harry en Meghan, die maandag hun verloving aankondigden, willen vooral een 'leuke' bruiloft, waarbij ook het publiek betrokken wordt. De keuze voor Windsor is geen vreemde. Het kasteel was altijd al speciaal voor Harry, zo laat zijn perswoorvoerder weten aan Britse media. Hij en Meghan hebben tijdens de afgelopen maanden ook geregeld tijd doorgebracht in het kasteel.

Meer details over de bruiloft worden later bekendgemaakt, aldus het paleis.

Reacties