×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voormalig Bachelor Lars is weer vrijgezel

28.11.2017 -

Voormalig Bachelor Lars Vreugdenhil is ruim zes jaar na zijn deelname aan het datingprogramma weer vrijgezel. 'Ik ben op dit moment weer bachelor, ik heb alleen nu wel twee kindjes ondertussen', vertelde Lars in de ochtendshow van Radio 10.


'Ik ben nu niet op zoek naar een vaste relatie, maar zoiets laat zich niet sturen en komt denk ik altijd op een moment dat je het niet verwacht. Ik richt me nu op m’n werk', zei Lars, die sportevenementen, zoals triatlons, organiseert.

Op Net5 begint dinsdagavond na jaren van afwezigheid een nieuw seizoen van De Bachelor, ditmaal met Robbert Jonkheer (32) als gewilde vrijgezel. Lars, die in 2011 meedeed, waarschuwt zijn opvolger voor 'een overdonderende ervaring': 'Ik denk dat dat deze nieuwe bachelor ook te wachten staat. Maar of je er een echte liefde aan over kunt houden, ik betwijfel het'.

Voor Lars was dat sowieso niet het geval: 'De dame die destijds gewonnen had ging hem niet worden. Dat heeft het eind van het programma eigenlijk niet eens gehaald, maar dat werd toen niet echt duidelijk op tv'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties