×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eén van de verleidsters Temptation Island gelekt

23.11.2017 -

Er wordt weer hard gewerkt aan een nieuw seizoen van de populaire show Temptation Island. In februari 2018 worden de identiteiten van de nieuwe verleiders en verleidsters officieel bekend gemaakt, maar het Belgische weekblad TV Familie wist alvast de identiteit van één van de verleidsters te achterhalen. Dat meldt de Belgische nieuwssite Nieuwsblad.


Een bron wist het weekblad te vertellen dat 'Yana Daems één van de verleidsters is. Ze is blond, heeft tattoos en grote borsten. Ze doet denken aan Pommeline', zo wordt gezegd. 

Yana heeft zich onlangs nog letterlijk bloot gegeven in een fotoreeks. Meer over haar komen we pas in februari te weten, wanneer het nieuwe seizoen van Temptation Island op televisie is. Hier in ieder geval alvast wat foto's van de verleidster:

Foto: © Facebook Yana Daems

Reacties