×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aretha Franklin: geen zorgen om gezondheid

22.11.2017 -

Het gaat naar omstandigheden prima met Aretha Franklin. De 75-jarige Queen of Soul ligt nog lang niet op haar sterfbed, zo verzekert ze Us Weekly na berichten op sociale media dat ze zou zijn overleden.


'Over het algemeen gaat het goed met mij', zegt Aretha. 'Alle testen zijn goed. Ik heb wel veel gewicht verloren door bijwerkingen van medicijnen. Bedankt voor jullie bezorgdheid'.

Wat Aretha precies onder de leden heeft is niet bekend, maar ernstig is het in ieder geval niet. Afgelopen zomer moest ze nog wel een optreden afzeggen op advies van haar artsen. Dinsdag ging op Twitter het bericht rond dat Aretha zou zijn overleden. Een nepaccount had het bericht verspreid.

Aretha doet het sinds kort wat rustiger aan. In februari kondigde ze aan na 2017 niet meer op tournee te gaan. 'Het is mooi geweest', aldus de zangeres.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties