×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen uitvaart voor David Cassidy

23.11.2017 -

Er komt geen uitvaart voor de overleden zanger David Cassidy, zo heeft zijn familie via een woordvoerder laten weten. Gegevens over een herdenkingsdienst worden op een later tijdstip bekendgemaakt.


David's broer Shaun Cassidy plaatste een ontroerend bericht op Twitter: "Ik probeerde hem altijd te vangen, maar dat lukte nooit. Nu zal ik hem dragen, tezamen met alle grappige, verdrietige en bijzondere dagen die we delen. Met name onze laatste dagen samen waren gevuld met niets anders dan liefde.

Cassidy lag al enkele dagen in kritieke toestand in een ziekenhuis in Fort Lauderdale en werd in een kunstmatig coma gehouden. Het voormalig tieneridool werd vorige week opgenomen en zijn toestand verslechterde daarna snel. Meerdere organen zouden niet meer werken. Volgens artsen had hij snel een nier- of levertransplantatie nodig om te kunnen overleven. De familie van David verzamelde zich rondom zijn ziekenhuisbed om hem te steunen en was bij hem toen hij overleed.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties