×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique geeft update over ziek hondje

20.11.2017 -

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, heeft een update gegeven over haar zieke hondje: 'Ze is een sterk meisje en ik denk dat ze aanvoelt dat ik écht nog niet zonder haar kan'.


'Met Dunya gaat het nog steeds 'goed'. Ze sukkelt lekker door zoals ze ook al deed voordat we 14 maanden geleden te horen kregen dat ze een tumor in haar koppie heeft. Inmiddels is de spier in haar koppie aan de kant waar de tumor zat volledig weggevallen, maar dankzij goede supplementen en olie die ze iedere dag krijgt en een overdosis aan liefde, is ze nog steeds bij ons!', schrijft Monique met duidelijke opluchting.

Sterker nog, Dunya is hartstikke sterk: 'Ze eet goed, heeft elke dag haar loopje en huppelt zelfs nog als ze zin heeft. In het bos gedraagt ze zich als een pup. Ze is een sterk meisje en ik denk dat ze aanvoelt dat ik écht nog niet zonder haar kan'.

 

Foto: © Instagram Monique Westenberg

Reacties