×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vernieuwde versie van hologram André Hazes

15.11.2017 -

Tijdens het muziekevenement Holland Zingt Hazes in april is een vernieuwde versie van het hologram van André Hazes te zien. Door middel van de allernieuwste hologramtechnieken wordt de illusie gewekt dat André Hazes weer zelf op het podium staat.


Producent LiveLane zegt gebruik te kunnen maken van een nieuw, niet eerder gehoord livefragment dat is opgedoken van de in 2004 overleden volkszanger. In maart dit jaar stond Hazes voor het eerst als hologram op het podium van de Ziggo Dome. Dat was voor alle fans een emotioneel hoogtepunt, omdat het visuele effect gecombineerd werd met een niet eerder uitgebrachte geluidsopname van zijn stem. Dochter Roxeanne Hazes sprak van een ‘super emotioneel moment’.

De zesde editie van Holland zingt Hazes is op vrijdag 21 april en zaterdag 22 april. Alleen voor de show op vrijdag zijn nog kaarten. Naast André en Roxeanne Hazes treden Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Peter Beense, Barry Hay en Jamai op.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties