×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wilfred Genee weg bij tv?

15.11.2017 -

Wilfred Genee houdt er rekening mee dat zijn tv-carrière na dit seizoen voorbij is. Het is namelijk nog steeds onduidelijk of Voetbal Inside doorgaat.


Wilfred vertelde de laatste tijd steeds vaker over zijn toekomst na te denken. Hij weet echter nog niet wat hij gaat doen, mocht Voetbal Inside verdwijnen. “Ik sluit niet uit dat ik helemaal van tv verdwijn”, liet de winnaar van de Zilveren Ster voor beste presentator op Radio 10 weten.

Wilfred zou wel iets in het bedrijfsleven willen doen. Maar als hij daarvoor kiest, komt zijn werk voor tv in de knel. “Ik wil kijken naar een goeie combinatie tussen het werk in het bedrijfsleven en tv-werk doen”, zegt hij dan ook. “Dus als iemand een goeie combinatie voor me heeft, dan hou ik me aanbevolen.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties