×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Antoinette krijgt 'enorme wegzakker' van echtpaar Gerschtanowitz

14.11.2017 -

Antoinette Hertsenberg heeft al een favoriet als het gaat om de verkiezing van meest irritante BN'ers in een reclamespotje.


'Persoonlijk vind ik zo'n echtpaar Gerschtanowitz met die wasmiddelreclame vreselijk', zei de presentatrice van Radar dinsdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

'Ik krijg daar echt een enorme wegzakker van moet ik zeggen', aldus Antoinette. 'Dat Renate dan ook nog zegt: ‘Hij heeft veel verstand van programma’s maar niet van wasprogramma’s’. Dan denk ik: O, mijn hemel, had daar nog even over nagedacht voordat je die zin uitsprak. Maar het antwoord is aan de stemmers gelukkig en niet aan mij. Wij hebben daar niets over te zeggen', vervolgt ze.

Antoinette opende maandag in Radar de stembus voor de Loden Leeuw 2017. Naast Winston en Renate Gerschtanowitz zijn Ali B en Paul Haenen genomineerd.

Foto: © Reni van Maren

Reacties