×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato geeft niks om 'records'

14.11.2017 -

Marco Borsato bereikte twee jaar geleden voor het eerst sinds 1994 niet de eerste plaats met een nieuw studioalbum. De populaire zanger zat daar echter geen enkel moment mee.


'Vanwege Adele hè, die wereldwijd op 1 stond op dat moment', vertelt Marco in een ochtendkrant. 'Kijk, je zoekt als artiest altijd naar het hoogst haalbare. Maar dat zit niet altijd in cijfers. Ik hecht waarde aan hoe er op de liedjes wordt gereageerd en die reacties waren ook na Evenwicht weer zo mooi', vervolgt hij.

Records zijn volgens Marco leuk, maar deze worden 'vroeg of laat' weer afgepakt. 'De vraag is of je een bijdrage hebt geleverd aan de muziek in het algemeen en terugkijkend op de afgelopen paar jaar vind ik dan toch dat we een aantal mooie bladzijdes hebben mogen bijschrijven', aldus de zanger.

Vrijdag komt het nieuwe album van Marco, Thuis, uit.

Foto: © Reni van Maren

Reacties