×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chrissy Teigen brengt nacht in dierenziekenhuis door

14.11.2017 -

Chrissy Teigen heeft de nacht van zondag op maandag in het dierenziekenhuis doorgebracht. Haar hond Puddy moest met spoed worden behandeld vanwege hartproblemen, meldde het model op Twitter. Ze vroeg haar ruim 8 miljoen volgers even aan haar geliefde huisdier te denken.


Al snel na haar tweet kreeg Crissy steunbetuigingen. Later liet ze weten dat Puddy stabiel is. 'Geen slaap vannacht', schreef ze erbij en daar had ze gelijk in. Een paar uur later was ze nog steeds in het ziekenhuis en zette een foto op Twitter van het koffieapparaat.


Puddy is vaak te zien op social mediaposts van Chrissy en haar man John Legend. Zo plaatste ze onlangs nog een foto waarop haar dochtertje Luna met de hond aan het spelen is.

Foto: © Instagram Chrissy Teigen

Reacties