×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze de Jager voelt zich nog steeds gekwetst

13.11.2017 -

Wietze de Jager voelt zich nog steeds gekwetst door de handelwijze van zijn vroegere radiomaatje Mattie Valk. Hij vindt het nog steeds moeilijk om over de breuk van het succesvolle duo van Qmusic te praten.


Wietze zegt zich bedrogen te voelen, niet alleen door Mattie maar ook door het radiostation. Samen met zijn radiomakker zou Wietze aan de slag gaan bij Sky Radio. Mattie bedacht zich echter en besloot bij Qmusic te blijven en een verbeterd contract te tekenen. Wietze spreekt het vermoeden uit dat de zaak al langer speelde en dat de zender, nadat het duo had opgezegd, Mattie een nieuw en sterk verbeterd contract heeft aangeboden.

In een reactie laat Qmusic maandag weten dat de zender graag met allebei de dj’s was doorgegaan, juist vanwege het succes dat het duo samen met hun programma op de zender had. Er werd eerst met Mattie gesproken “omdat er bij Wietze op dat moment geen ruimte was”. Het radiostation laat weten steeds contact te hebben gezocht met Wietze om er ook met hem uit te komen. Qmusic bestrijdt overigens dat de dj’s hun contract hadden opgezegd.

Een verzoening zit er volgens Wietze niet in. Eerder zei Mattie dat hij nog graag eens een biertje met zijn oude collega zou willen drinken. “Ik ben gekwetst”, zegt Wietze in Linda. Hij laat weten ook niet meer naar het ochtendprogramma te luisteren. Mattie zegt maandag in een reactie op het interview de hele gang van zaken rond de split nog steeds te betreuren. Hij zegt er alles aan gedaan te hebben om met Wietze persoonlijk in gesprek te gaan. Dat zou hij nog steeds willen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties