×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André en Monique hebben slapeloze nachten

13.11.2017 -

Sinds het terugkeren van hun vakantie hebben André Hazes en zijn Monique een aantal vrijwel compleet slapeloze nachten gehad. Gelukkig is de situatie nu weer in kannen en kruiken...


'Ik krijg veel vragen van mensen of André al weer in zijn eigen bedje slaapt', begint Monique haar betoog op Instagram.

'Vanaf de eerste dag na onze vakantie ligt hij in zijn eigen bedje. Ik wilde er niet aan beginnen om hem tussen ons in te nemen. Het heeft een weekje geduurd dat hij een paar keer per nacht huilde en ik mezelf even liet zien om hem gerust te stellen en dan was het weer goed. Het in slaap komen aan het begin van de avond, dát was het probleem', vervolgt ze.

Alles heeft ze geprobeerd: 'In mijn armen in slaap laten vallen en dan overtillen ging niet. Dat had hij snel door. Laten huilen vond ik geen optie, dat ging tegen mijn gevoel in. Dus ging ik naast zijn bedje zitten met mijn rug naar hem toe en begon dan zachtjes liedjes zingen. Soms wel 45 minuten lang, maar op deze manier viel hij rustig in slaap en niet doordat hij zichzelf moe had gehuild. Het heeft geholpen want hij voelt zich weer veilig en slaapt nu zo goed als lekker door'. 

Weer hele nachten dus voor het uitgeputte stel. Het is wat met een jong kindje in huis...

 

Ik krijg veel vragen van mensen of André al weer in zijn eigen bedje slaapt. Vanaf de eerste dag na onze vakantie ligt hij in z'n eigen bedje. Ik wilde er niet aan beginnen hem tussen ons in te nemen. Het heeft een weekje geduurd dat hij een paar keer per nacht huilde en ik mezelf even ben gaan laten zien om gerust te stellen en dan was het weer goed. Het in slaap komen begin van de avond was het probleem. In mijn armen in slaap laten vallen en dan overtillen ging niet. Dat had hij snel door. Laten huilen vond ik geen optie, dat ging tegen mijn gevoel in dus ging ik naast zijn bedje zitten met m'n rug naar hem toe en zachtjes liedjes zingen. Soms wel 45 minuten lang, maar op deze manier viel hij gerust in slaap en niet doordat hij zichzelf moe had gehuild. Het heeft geholpen, hij voelt zich weer veilig en slaapt nu weer zo goed als lekker door

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Foto: © Instagram Monique Westenberg

Reacties