×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Antje Monteiro verrast dochter met prachtig cadeau

13.11.2017 -

Antje Monteiro heeft haar dochter, musicalster Romy, verrast met een emotioneel verjaardagscadeau. Romy werd 25 jaar en dat kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.


'Ik denk dat ik zojuist toch echt het mooiste cadeau ooit heb ontvangen! Mijn liefste mama is als verrassing voor mijn 25e verjaardag de studio in gegaan, met Han Koreneef en Patrick Drabe en samen hebben zij dit nummer geschreven', schrijft de jarige job geëmotioneerd bij de video.

'Ze heeft ook de foto's uitgezocht en zelf het filmpje gemaakt. Met tranen over mijn wangen geluisterd vandaag, want wat vind ik dit een bijzonder cadeau. Het liedje, onze band en vooral mijn allerliefste mama zelf; het grootste cadeau ooit. Dankjewel mama, ik hou onbeschrijfelijk veel van jou', eindigt ze. En zeg nou eerlijk, het liedje is ook té lief.

Beluister hier de volledige versie:

Foto: © Reni van Maren

Reacties