×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lauren Verster wil minder gaan werken

09.11.2017 -

De nu zes maanden zwangere presentatrice Lauren Verster wil na de geboorte van haar dochter haar tv-werk tijdelijk op een iets lager pitje zetten. 'Je gaat geen kind opvoeden dat je nooit ziet omdat je zelf te druk bent, dat vind ik belachelijk. We moeten die balans zoeken', zei Lauren donderdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.


'Mijn geliefde Jasper is cameraman, dus die heeft precies hetzelfde leven als ik, waarin we allebei nooit voor half zeven ’s avonds thuis zijn. Dus daar zullen we echt wel iets in moeten aanpassen en het nog even goed over moeten hebben', vertelde Lauren. 'Ik zal sowieso wel één of twee dagen minder gaan werken. Maar ik moet dat nog wel met de AVROTROS bespreken'. 

Voor Lauren is het zwangere ritme wel even omschakelen: 'Ik ben voor het eerst in mijn leven rustig. Ik lig elke avond om half tien voor pampus op de bank. Ik verzet me er ook maar niet tegen. Ik kan natuurlijk heel heftig uitgaan maar dat doe ik niet. Maar ik vind het ook wel leuk hoor. En gezellig ook. Daarnaast zijn we ook nog bezig om onze nieuwe woonark te verbouwen. Gelukkig is mijn vriend erg handig, ik ga alleen af en toe langs om wat dingetjes uit te zoeken. Het was mijn grote droom om op een woonboot te wonen en zoals het er nu naar uitziet gaan we er ergens in december echt wonen. Echt te gek!'

Lauren en Jasper hebben nog geen naam bedacht voor de kleine. 'We hebben het kind nog niet erkend bij de gemeente. We lopen hartstikke achter joh'. 

 
(Foto: Reni van Maren)

Foto: © Reni van Maren

Reacties