×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans Harry Styles overnachten in lange rijen

08.11.2017 -

Meer dan honderd fans hebben de nacht buiten doorgebracht om woensdagavond vooraan te kunnen staan bij het concert van Harry Styles in AFAS Live.


Volgens AT5 hebben sommigen al twee nachten in de kou op straat gewacht. De fans delen gekleurde polsbandjes aan elkaar uit waaruit blijkt wie straks als eerste naar binnen mag.

Harry Styles kondigde eind april zijn wereldtournee aan, een maand voordat hij zijn eerste solo-album uitbracht. Harry Styles Live on Tour ging op 19 september van start in San Francisco. Het Amerikaanse deel van de tournee eindigde op 14 oktober in Phoenix.

Het Europese deel begon op 25 oktober in Parijs. Harry Styles Live On Tour komt in 2018 terug naar grotere zalen en meerdere steden, waaronder de Ziggo Dome in Amsterdam op woensdag 14 maart 2018.

 

Even kannetje chocomelk gebracht bij Carolien. Die staat al 52 uur in de rij voor Harry Styles!

Een bericht gedeeld door Mattie Valk (@mattievalk) op

Foto: © Still video

Reacties