×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Dansende piemel' Arjen Lubach scoort

07.11.2017 -

Het masturbatielied, de muzikale reactie van Zondag met Lubach op het #MeToo-debat, is een hit op internet. De parodie op het openingslied van de musicalfilm La La Land, die zondag de afsluiting van het programma vormde, werd in ruim een dag tijd meer dan 300.000 keer bekeken.


Lubach legde zogenaamd de uitzending stil omdat een man een vrouw onzedelijk zou hebben aangeraakt. Het bleek echter om twee acteurs te gaan, Hedwig van Leuven en Arjan Lienaerts, die vervolgens opstonden en een wervelend dansnummer startten. Zij werden bijgestaan door een groep jonge dansers en danseressen onder leiding van choreograaf Ymke Fros, en cabaretier Ronald Snijders, verkleed als een gigantische piemel.

De moraal van het lied is 'trek het je niet aan, maar af' bij een afwijzing. Het masturbatielied werd maandag veelvuldig gedeeld op internet en diverse websites en radioprogramma’s besteedden er aandacht aan. Het nummer is ook op YouTube gezet in een versie met Engelse ondertiteling.

Zondag met Lubach is de komende drie weken nog te zien op zondagavond.

Foto: © Still video

Reacties