×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay ingestort

07.11.2017 -

Het is Patricia Paay allemaal even te veel geworden na de opnames van het programma Maestro. "Ik ben na de aflevering volledig ingestort", vertelt ze.


"Het blijkt dat ik nog lang niet normaal kan functioneren en mijn brutale zelf kan zijn," vertelt ze aan Shownieuws. Patricia heeft het nog steeds moeilijk met de affaire rond haar uitgelekte sekstape eerder dit jaar. "Ik hoop dat de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn begrijpen wat dit met je doet, verschrikkelijk", aldus de voormalig zangeres. "Ik ga samen met een psycholoog aan een reset werken. Ik ben sterk en dat gaat mij lukken", laat ze zelfverzekerd weten.

In de uitzending van zondag moest Patricia als tweede het deelnemersveld ruimen van Maestro. Het was voor het eerst dat ze weer in een groot programma te zien was sinds het uitlekken van de video. Wel gaf ze al interviews in Linda's Zomerweek en Jinek.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties