×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sonja Silva heeft babywens: 'Je bent nooit te oud'

03.11.2017 -

Actrice Sonja Silva zou graag nog een keer zwanger worden van haar partner Pyke Pos. Dat zegt ze in een ochtendkrant. 'Het is een droom om samen een kindje te krijgen', laat ze weten. Deze onthulling komt na een zware periode voor de actrice.


Sonja kreeg ME en kwam aan tot ze maar liefst 108 kilo woog. Intussen trouwde ze ook nog drie keer. 'Ik ben zoveel aangekomen omdat ik heel ziek was. Ik heb drie jaar lang eigenlijk alleen maar op de bank gelegen. Ik kon helemaal niks meer. Dan kom je heel snel aan', zo vertelt ze. 

Gelukkig kwam de actrice begin 2015 in aanmerking voor een maagverkleining. 'Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet tien jaar eerder gedaan heb. Ik heb zo lang lopen rommelen met afvallen, maar het lukte gewoon niet', zegt ze daarover. Uiteindelijk is ze maar liefst vijftig kilo afgevallen. 'Het voelt alsof ik helemaal terug ben van weggeweest. Ik voel me nu veel gelukkiger dan vroeger, ik zit echt lekker in mijn vel'. 

Niet alleen fysiek voelt ze zich goed, ook in de liefde is ze gelukkig. Eind 2014 trouwde ze met zanger Pyke Pos, die als kandidaat meedeed aan X Factor en The Voice of Holland.

Na het ondergaan van een maagverkleining moet ze een jaar wachten met een kind krijgen. Een kostbaar jaar op haar leeftijd, want inmiddels is ze al veertig. De problemen met zwanger worden op latere leeftijd ondervindt ze aan den lijve, want na anderhalf jaar proberen heeft ze nog steeds geen zwangerschap te melden.

'Je bent nooit te oud, kijk maar Janet Jackon. Zij beviel in januari op vijftigjarige leeftijd van haar eerste zoon', zo vertelt ze stralend. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties